Liity Nielsenin kuluttajapaneeliin ja ansaitse!


NIELSENIN KULUTTAJAPANEELI. ILMOITTAUDU NYT!
NIELSENIN KULUTTAJAPANEELI. ILMOITTAUDU NYT!

Osallistu Nielsen kuluttajapaneeliin ja ansaitse palkintoja!
Miksi liittyä?

Jäsenyytesi on meille tärkeä, Kuluttajapaneelitutkimus tuottaa teollisuudelle ja kaupalle tietoa suomalaisten kuluttajien ostokäyttäytymisestä. Kuluttajapaneelin jäsenenä olet vaikuttamassa kaupan hyllyillä näkemiesi tuotteiden tuotekehitykseen.
Nielsen Kuluttajapaneeli koostuu erilaisista kotitalouksista ympäri Suomea. Haluamme SINUN liittyvän Kuluttajapaneeliin edustamaan suomalaisia kotitalouksia omalla ostokäyttäytymiselläsi.

Mitä minun tulee tehdä liittyessäni?

Lähetämme sinulle kädessäpidettävän skannerin, jolla sinun tulee skannata kaikkien kotiisi ostettujen tuotteiden viivakoodit sekä näppäillä tuotteiden hinnat.

Mitä minun tulee skannata?

Sinun tulee skannata kaikki kotiin ostamasi tai perheenjäseniesi ostamat tuotteet. Jos tuotteessa ei ole viivakoodia, se ei ole ongelma koska toimitamme sinulle koodikirjan näiden tuotteiden skannaamiseksi. Näin ollen kaikki elintarvikkeet, vaatteet, kirjat, elektroniikka, kosmetiikka, kodintarvikkeet ym. ym kulutustavarat. Sinun tulee skannata kaikki tuotteet.

Miten minut palkitaan?

Palkkioksi ostoksiesi skannaamisesta, ansaitset pisteitä. Keräämilläsi pisteillä voit tilata haluamasi tuotteet laajasta tuotevalikoimastamme.
Säännöllisesti skannaamalla osallistut myös lukuisiin arvontoihin: kuukausiarvontaan, puolivuotisarvontaan sekä vuosiarvontaan. Voit voittaa tuotepaketteja, matkalahjakortteja tai jopa uuden auton.


Nielsenin Kuluttajapaneeli. Ilmoittaudu nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti