Köyhästä rikkaaksi Affiliate-markkinoinnilla.

Affiliate-markkinointi (affiliate marketing) tai kumppanuusmarkkinointi on tulospohjainen markkinointimuoto, jossa maksetaan vain toteutuneista tavoitteista. Tavoite voi olla esimerkiksi verkkokaupan ostotapahtuma, rekisteröityminen verkkopalveluun, yhteydenottopyyntö tai uutiskirjeen tilaus. Affiliate-markkinoinnista saadut tulot ovat pääasiallinen tai merkittävä tulonlähde monilla verkkosivustoilla. Affiliate-markkinoinnissa kohtaavat affiliate-verkko, mainostaja ja julkaisija.

Affiliate-verkko tai verkosto tuo yhteen mainostajat ja julkaisijat. Mainostajat voivat liittyä verkostoon ajamaan tulospohjaista mainontaa ja tarjota julkaisijoille mainosmateriaaleja. Affiliate-verkosto toimii välittäjänä julkaisijan ja mainostajan välillä. Affiliate-verkko laskuttaa mainostajaa julkaisijan tekemistä toteutuneista myynneistä tai liideistä. Julkaisija puolestaan laskuttaa verkostoa tekemistänsä myynneistä. Suomessa toimii tällä hetkellä 10 eri affiliate-verkostoa.

Jos haluat alkaa tienata blogillasi tai nettisivuillasi, kumppanuusmarkkinointi on taatusti tuottavin ja helpoin aloitusvaihtoehto. Esittelen tässä ensin pari tuottavinta verkostoa ja myöhemmin muutaman lisää. Itse suosittelen aloittamaan ehdottomasti näistä ja rekisteröitymään vaikka jokaiseen. Voit valita jokaisesta parhaat mainokset ja laittaa ne blogiisi, ja alkaa odottaa tuloksia.

TradeTracker

TradeTracker tarjoaa verkossa oleville julkaisijoille (kumppanit) mahdollisuuden synnyttää tuloa verkkosivustoiltaan. Sinusta voi tulla julkaisija, jos olet sivuston omistaja. Osallistuminen on maksutonta ja voit osallistua vain sinun mielestäsi sopivien mainostajien kampanjoihin.

TradeTracker on aloittijalle yksi parhaista affiliateverkostoista. Pienin maksu on 25 euroa ja heti alkuun saat 10 euron bonuksen, joten aika nopeasti alkaa tulla rahaa. Sivustot ja hakemukset hyväksytään pääosin todella nopeasti ja rahat ovat tulleet ajoissa tilille. Maksupäivä on jopa 4 kertaa kuukaudessa.

Tutustu TradeTrackeriin tästä - liittyessäsi saat 10 euron bonuksen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti